Lidt om mig

Min egen rejse

Jeg hedder Anita og efter at have boet flere forskellige steder i både ind- og udland, er jeg sidst - men ikke mindst - endt op på dejlige Bornholm, hvor jeg bor med min mand, Claus, nu da vores datter, Celina, er flyttet hjemmefra.

Jeg er oprindelig uddannet dekoratør og har i mere end 25 år arbejdet med faget inden for flere forskellige brancher. Jeg bidrager gerne med gode ideer og små indretningstips efter endt oprydning, og jeg synes kombinationen giver god mening i min virksomhed.

At sortere og rydde op, har altid været en stor del af min hverdag. Jeg har altid nydt at hjælpe til hos familie og på mine arbejdspladser med deres oprydningsprocesser og udfordringer.

Jeg har selv samlet og har haft svært ved at give slip på ting, og derfor har jeg gennem en lang årrække sorteret og sorteret uden helt at komme i mål med oprydningen - til min store frustration.

I 2020-2021 tog jeg uddannelsen som oprydningsmentor hos Sanne Severinsen, indehaver af ”Rum til livet”, hvor jeg fik redskaber og metoder til selv at komme i mål ved hjælp af indsigt i mine egne tankemønstre og handlemåder. Jeg er nu klar til at videregive min viden og hjælpe DIG videre på en støttende og respektfuld måde. Jeg ved nu, hvor meget det kan give af ro og overskud.

 

lidt-om-mig_1

DET er vigtigt for mig:

  • Jeg elsker at omgive mig med positive mennesker.
  • Jeg er eventyrlysten, og jeg (vi) rejser så meget, som det er muligt.
  • Jeg sætter stor pris på spændende mad i godt selskab.
  • Jeg er god med en motorsav og elsker bare at være i haven.
  • Humor er vigtigt!
  • Jeg er kreativ og elsker at holde mig aktiv.
  • Dans gør mig helt vild glad!
  • Derudover er jeg empatisk, har en stor retfærdighedsfølelse og sætter stor pris på ærlighed.

Disse ting er vigtige ingredienser mit liv, og jeg glæder mig til at møde dig og kommer altid med godt humør og klar til at gå i gang.

lidt-om-mig_2

Kontakt
Fra Kaos – Til Orden

Jeg tilbyder oprydningsbesøg i hele landet.

Jeg vil elske at hjælpe netop dig.

Navn(Påkrævet)

Eller book en  Gratis intro samtale