Det siger kunderne


”Det har været en kæmpe fornøjelse at få din hjælp.

Det har også givet mig mere ro og overskud, at der er nogle gode systemer! Når vi er flyttet, vil jeg meget gerne bruge din hjælp igen til at få nogle gode systemer til organisering.

Jeg vil også lige takke dig for dine super gode råd i mailen! Jeg har allerede printet det og tænker det meget ind i min hverdag 🙂

Jeg vender tilbage - og så ses vi forhåbentlig næste gang i mit nye hjem!"

Sanne, Fyn


”1000 mange tak for den kæmpe store gave det var at have dig på besøg!

Fra at have tøj, ting og sager på ALLE hylder, har jeg nu pludselig adskillige tomme hylder. Mine hylder bugner ikke længere, og jeg kan rent faktisk overskue, hvad jeg har, når jeg åbner skabslågerne. Det har helt sikkert givet mig mod på at gøre det andre steder i mit hjem.

Anita hverken dømte mig, undrede sig eller rynkede på bryn i processen. Det var tydeligt, at hun nød det ligeså meget som jeg. Æstetik og overskuelighed i højsæde. Lige noget jeg kan lide, og som er virkelig inspirerende for mig.”

Rikke, Bornholm


”Vil du rydde op, organisere, strukturere?

Så er det en KÆMPE hjælp at få assistance af Anita Andersen. Hun stiller fx spørgsmål, så man gør sig nogle ting klart, som man måske ikke har tænkt over før. På den måde hjælper hun en til selv at komme videre. Hun er hurtig, effektiv og arbejdsom, så man når langt på rekordtid, hvis man vil have styr på nogle ting. Og så gør hun det på den venligste måde.”

Med tak fra Brit Schmidt, Næstved


"Fik hjælp til garage og kontor.

Anita kom for at hjælpe med at få styr på min garage og har også hjulpet med kontoret i min virksomhed. Hun var god til at motivere og gav mange gode råd til, hvordan det ville være lettere at holde orden i fremtiden. Det blev rigtig godt og var en super oplevelse."

Stig Madsen, Fyn

 

Kontakt
Fra Kaos – Til Orden

Jeg tilbyder oprydningsbesøg i hele landet.

Jeg vil elske at hjælpe netop dig.

Navn(Påkrævet)

Eller book en  Gratis intro samtale