Handelsbetingelser

Produkter og tjenester leveres af:

Fra Kaos – Til Orden, Toftelunden 62, 3790 Hasle, CVR-nr. 42585769.

Generelle betingelser

Alle mine priser er i danske kroner og inklusiv moms.

Mine priser indeholder kørsel i hele landet. Dog faktureres færge og broafgifter på min transport fra Bornholm.

Du vil modtage en faktura på mail, når jeg har været på første oprydningsbesøg hos dig. Der er 8 dages betalingsfrist. Betaling foregår ved bankoverførsel.

Alle rettigheder til alt skriftligt materiale fra ’Fra Kaos – Til Orden’ tilhører ’Fra Kaos – Til Orden’ og må ikke gives videre eller kopieres.

Der er 48 timers varsel for aflysning/flytning af et aftalt oprydningsbesøg. Ved senere aflysning faktureres 1 times konsultation på 700 kr. inkl. moms. og evt. udgifter. Hvis der er akut kritisk sygdom, så kontakt mig, og så finder vi en anden dag.

’Fra Kaos – Til Orden’ er omfattet af forbrugeraftaleloven og tjenesteydelser, hvor kunder har 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten bortfalder 48 timer før det planlagte oprydningsbesøg. Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, skal du kontakte mig på anita@frakaostilorden.dk

Jeg forbeholder mig retten til at aflyse oprydningsbesøg ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde vil jeg finde en ny dato, og som alternativ tilbyde aflysning.

Kontakt
Fra Kaos – Til Orden

Jeg tilbyder oprydningsbesøg i hele landet.

Jeg vil elske at hjælpe netop dig.

Navn(Påkrævet)

Eller book en  Gratis intro samtale